Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

Mi a pasid neve? Ezt várhatod tőle!

Minden hercegnő a maga szőke hercegéről álmodik, aki olykor barna és nem is olyan dalia, mint amilyennek elterveztük. De milyen is valójában a partnerünk? Mit is remélhetünk attól a férfitól, akit most ismertünk meg? Számolj, olvass, dönts!

 
Új ismerkedés, vagy már alakuló kapcsolatnál nem árt felfedezni a másik felet. Tehetjük ezt nyilván rengeteg együttléttel, szerelmi horoszkóp olvasással, szerelmi tarot jóslással, de bátran fordulhatunk a számok világához is.

Mint ismert, a számmisztika rejtélyes tudománya képes minden élethelyzetben segíteni. Olyan kérdésekre kapunk válaszokat a számok segítségével, melyekkel világosan láthatjuk, merre is érdemes haladni, mi a jobb választás. Pont emiatt a tulajdonság miatt lehet jó döntés, ha szerelmi kérdésekben a numerológia eszköztárához nyúlunk.

Mit kell tennünk?

Első lépésként számoljuk ki a párunk névszámát. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a keresztnevét elemeire bontjuk, és az egyes betűkhöz tartozó számokat adjuk össze, egészen addig, míg egy egyjegyű számot nem kapunk. A lényeg eztán jön! (Nem gond, ha a párunk neve ékezetes vagy kettős betűt tartalmaz: az ékezetes karaktereknek vegyük az ékezet nélküli alakját, a kettős mássalhangzókat pedig vegyük ketté.)


Íme, a számok és a hozzátartozó betűk!

1: A, J, S
2: B, K, T
3: C, L, U
4: D, M, V
5: E, N, W
6: F,O, X
7: G, P, Y
8: H, Q, Z
9: I, R

Példa: tegyük fel, hogy párunkat Lászlónak hívják, de Lacinak szólítjuk. Ilyenkor mindenesetben azt a nevet kell kiszámolnunk, ahogyan általában szólítjuk partnerünket.

Laci=3+1+3+9=16=1+6=7, tehát a mi Lacink névszáma a 7-es.

Nézzük meg, mi jellemző a hetes névszámmal rendelkező személyekre! Vagy a többiekre.

Mit jelentenek a számok?

Most minden kiderül, vagy mindenki derül! Elvégre kaptál egy egyjegyű számot, most már bátran kikeresheted, milyen is a vágyott férfi igazából!

1
Gondoskodó, törődő férfi, aki odafigyel minden helyzetben a partnerére. Mellette biztos jövőt lehet építeni; a családi élet is felhőtlen és boldog lehet számotokra, ha együtt töltitek életetek hátralevő részét. Tökéletes családapa.

2
Ha létezik igazi lelkitárs a világon, akkor a 2-es számú versenyzőre illik leginkább a kifejezés. Amellett, hogy párkapcsolatban is a legjobb formáját hozza, élvezetes vele a mindennemű együttlét, valódi barátra lel az, ki nagy szerencsével bevonz egy ilyen férfit. Őszinte, tartalmas beszélgetésekre számíts!

3
Talán a legőszintébb férfiak egyike, fontosak számára a tiszta érzelmek. Nemcsak látható a viselkedésén, de hangoztatja is ahol és ahogyan tudja; képtelen leplezni. Rossz napokat biztos nem éltek át együtt: kellemes társaság, jó hangulatú ember, vele 100%-ban harmonikus kapcsolatot alakíthatsz ki.

4
Rendezetlen vagy? Kesze-kusza az életed? Szükséged van valakire, akire rendbe rak? Parancsolj, itt a 4-es férfiú, aki stabilitást, állandóságot, rendezett életvitelt kínál neked. Rajtad múlik, hogy elfogadod-e.

5
Ha nem szereted az unalmas társaságot, kalandvágyó, extrém helyzeteket élvezni kívánó ember vagy, akkor az 5-ös névszámú fiú tudja megadni neked ezt az örömöt. Mellette tutira nem unatkozol, a mindennapi szürkeséget egy perc alatt festi át színes, izgalmas, forgatagos eseményekkel telivé.

6
Ő az, aki végre megnyugvást hoz az életedbe. Felejtsd el a stresszes, feszült hétköznapokat, és add át magad a harmonikus életvitelnek. A 6-os számú férfi minden vágya, hogy a lehető legnagyobb érzelmi és személyes biztonságot nyújtsa számodra.

7
Igazi kultúrafogyasztóról van szó, aki mellett biztos, hogy tartalmas időtöltés vár. Színház, mozi, könyvek, opera, kiállítás – mind-mind benne van a pakliban. Ha erre vágysz, ő a te embered. Ha netán te is hasonló szokásokkal rendelkezel, ideális társat találtál.

8
Sikerekben, szerencsében nála nincs hiány. Magabiztos, tudatos ember, aki egyszerűn vonzza a sikert, fényt, csillogást, na, nem a mozivásznon, hanem a való életben. Támogató, motiváló lélek, így terveid, ötleteid bátran felvetheted neki, segíteni fog kivitelezni azokat.


9
Tipikus családapa, családcentrikus, szerető szülő. Boldog, kiegyensúlyozott családi életet szeretnél élni? Itt a remek alkalom, ennek a férfinek az oldalán kizárt, hogy ne érezz szeretetet, biztonságot és törődést, ugyanúgy, ahogy gyermekeiteknek és unokáitoknak is megadja mindezt.

Még mindig nem tudsz eleget a választottadról? Ideje szerelmi jóslást kérni valamelyik kiváló szakemberünktől!
 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Tudd meg, hogyan hat személyes életedre a csillagjegyedet uraló bolygó!

Az csillagjegyedet uraló bolygó megismerése segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Az állatöv minden jegye rendelkezik egy-egy uralkodóó bolygóval, ennek köszönhetjük az alapvető tulajdonságainkat és alapvető természetünket. Tudd meg, melyik bolygó uralja a csillagjegyedet és az milyen hatással van az életedre!

Bővebben »

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Hogyan dobhatod fel a hangulatodat a csillagjegyed szerint?

Gondolkodtál már azon, hogy a csillagjegyedhez köthetően mi tesz boldoggá? Bizony, az egyes jegyekhez tartozó tulajdonságok extra fegyverként szolgálhatnak, különösen akkor, ha az asztrális jóslataid nem túl jók.

Bővebben »

 
Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Milyen benyomást keltesz másokban? – Megmutatja a csillagjegyed!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen benyomást keltesz a téged körülvevő emberekben, és hogyan gondolnak rád, amikor épp nincsenek veled? Ha hiszed, ha nem, a válasz a csillagjegyedben rejlik.

Bővebben »

 
Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Találd meg életleckédet a csillagjóslás alapján

Mindannyiunk életében vannak bizonyos leckék, melyeket meg kell tanulnunk, ha igazán meg szeretnénk érteni az életünk értelmét. A leckéket jelzésként kell értelmezned, hiszen ezek terelgetnek az utadon.

Bővebben »

 
Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Lustaság vagy büszkeség? - Mi akadályozza meg, hogy bőségben éld az életedet?

Függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben született, minden ember vágyik arra, hogy gazdag és csodálatos életet élhessen, hiszen sokak számára a pénzügyi jólét az egészség, a szépség, és még sok más tényező kulcsa. De vajon miért van az, hogy az egyik ember anyagi bőségben él, a másik pedig hónapról hónapra tengődik?

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Andi Együttérző Jós

Andi

Kertelés nélkül megmondja az égiek üzenetét. Áldással született, meglátja az emberek lelki és materiális problémáit.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 436

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Bertalan Kata Tisztánlátó Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, tanácsadó, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, jós. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 303

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok. Párkapcsolati trénerként é...Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)