Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

 

Az alábbiakban három egyszerű lépést mutatunk, amelyek nemcsak segítenek megfogalmazni a céljaid, hanem abban is, hogy hogyan érheted el őket. Érdemes kipróbálnod őket, hiszen egyszer és mindenkorra segíthetnek hatékonyabbnak és sikeresebbnek lenni.

Stressz

Első lépés: Önértékelés és összpontosítás

Ne hagyd magad túlságosan befolyásolni az önsegítő könyveknek! Mindenki élete más és más, ahogyan a problémái is. Az indulásban ugyan sokat segíthetnek, ahogy abban is, hogy mire érdemes összpontosítanod, azon túl viszont soha ne felejtsd el az olvasottakat a saját életedre és körülményeire vonatkoztatni.

Bátran lépj egyet hátra, és fogalmazd meg, hogy mi a fő célod. Miután megtaláltad, kérdezd meg magadtól: „Ez az én alapvető célom?” Ismételgesd ezt a kérdést egészen addig, amíg rá nem jössz, hogy mi vezérel a céljaid elérésében, amíg meg nem találod azt az erőt, ami előre visz. Minden olyan energiát szűrj ki pedig, ami hátráltat.

A lényeg felfedezése kulcsfontosságú – mi az irányadó csillagod? Kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy ha egyszerre egynél több célkitűzésünk van, akkor az csökkenti a siker esélyét. Egyszerűsítsd céljaid, és állíts fel fontossági sorrendet.

Második lépés: Kezdd a kicsivel – Fejezd be a naggyal

Miután elkülönítetted a céljaid és azonosítottad mindazt, ami az út során megzavarhat, itt az ideje, hogy készíts egy tervet. Ne hagyd, hogy az alapvető célod nagysága arra kényszerítsen, hogy azt gondold: egy óriási ugrást kell megtenned az elérése érdekében! Kezdd a kisebb részfeladatokkal, és hagyd a végére a nagyobb volumenű dolgokat.

Egy reális terv megfogalmazásához segítség lehet, ha lebontod a tervet havi- és napi mini-célkitűzésekre. Miután kialakítottál egyfajta rutint, a hatékonyságod is nőni fog, hamarosan pedig már nem is fog olyan távolinak tűnni az a cél, amit l szeretnél érni.

Harmadik lépés: Önkritika

Amikor eléred az alapvető célod, az még nem jelenti, hogy az út végére értél. Az önreflexió ugyanolyan fontos, mint maga a cselekvés, mivel minden, amit csinálunk, az egyfajta leckét jelent, amelyet továbbra is alkalmazhatunk a jövőbeli céljainkra. Gondolj arra, hogyan változott meg a hatékonyságod és a produktivitásod e folyamat során – milyen eszközöket használtál az elérésére és milyen új célokat fedeztél fel közben? A határ a csillagos ég!

Ne feledd, hogy senki sem úgy születik, hogy a birtokában van minden fortély, amely csodás módon fokozza a hatékonyságot! Ha úgy érzed, hogy elakadtál, tudd, hogy az eszközök természetesen a birtokodban vannak, csak használni kell őket!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

Különleges és ritka Merkúr – Nap együttállás 11.11-én!

A Merkúr – Nap tranzit egy rendkívül ritka esemény az asztrológiában, ugyanis a Merkúr minden évszázadban körülbelül 13-szor tranzitál csak. Ennek az eseménynek azonban nem csak asztrológiai szempontból van különös jelentősége, hanem a számmisztika szempontjából is, mivel a tranzitra 11. hó 11. napján kerül sor.

Bővebben »

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

3 módja annak, hogyan emlékezhetünk meg elhunyt szeretteinkről

November első két napján, Mindenszentek és Halottak napja alkalmából emberek milliói tisztelegnek azok előtt, akik sajnos már nem lehetnek köztünk. Sokan úgy vélik, hogy ezeken a napokon a láthatón túli világgal sokkal könnyebb kapcsolatba lépni, mint máskor. Ilyenkor a világ szíve egyként dobban mindazokért, akiket szerettünk valaha, azokért, akiket soha nem fogunk elelejteni.

Bővebben »

 
Halloween és a spirituális megújulás

Halloween és a spirituális megújulás

Az év ezen szakaszában, a Skorpió jegyének és a nálunk is egyre szélesebb körben ünnepelt Halloween idején, kiváló lehetőség nyílig a spirituális újjászületésre. Az ősi hagyományok szerint ilyenkor a régi körülmények helyére új lehetőségek lépnek.

Bővebben »

 
Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

Novemberi energiák a csillagoktól - Spirituális üzenetet kaptál a csillagjegyednek megfelelően

A csillagok már felkészültek a novemberre, és egy-egy üzenettel látnak most el, hogy minél felkészültebben nézz e hónap elé. Keresd meg a sajátodat, hogy segítsen neked megérteni a téged befolyásoló őszi energiák hatásait.

Bővebben »

 
Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Christian Panthera Tisztánlátó Jós

Christian Panthera

Lélekelemző, gyógyító. Látja a célszemély környezetét, a körülötte lévő embereket.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 303

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)