Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

3 lépés, hogyan maradhatsz produktív az élet minden területén

Életmentő tanácsok, önsegítő könyvek tömkelege és oly kevés idő – úgy tűnik, az ember életében mindig van valami megjavítani való, különösen, ha a hatékonyágról van szó. Van, aki nem találja a megfelelő módját annak, hogyan érje el minél előbb céljait, míg másoknál maga a cél az, ami hiányzik.

 

Az alábbiakban három egyszerű lépést mutatunk, amelyek nemcsak segítenek megfogalmazni a céljaid, hanem abban is, hogy hogyan érheted el őket. Érdemes kipróbálnod őket, hiszen egyszer és mindenkorra segíthetnek hatékonyabbnak és sikeresebbnek lenni.

Stressz

Első lépés: Önértékelés és összpontosítás

Ne hagyd magad túlságosan befolyásolni az önsegítő könyveknek! Mindenki élete más és más, ahogyan a problémái is. Az indulásban ugyan sokat segíthetnek, ahogy abban is, hogy mire érdemes összpontosítanod, azon túl viszont soha ne felejtsd el az olvasottakat a saját életedre és körülményeire vonatkoztatni.

Bátran lépj egyet hátra, és fogalmazd meg, hogy mi a fő célod. Miután megtaláltad, kérdezd meg magadtól: „Ez az én alapvető célom?” Ismételgesd ezt a kérdést egészen addig, amíg rá nem jössz, hogy mi vezérel a céljaid elérésében, amíg meg nem találod azt az erőt, ami előre visz. Minden olyan energiát szűrj ki pedig, ami hátráltat.

A lényeg felfedezése kulcsfontosságú – mi az irányadó csillagod? Kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy ha egyszerre egynél több célkitűzésünk van, akkor az csökkenti a siker esélyét. Egyszerűsítsd céljaid, és állíts fel fontossági sorrendet.

Második lépés: Kezdd a kicsivel – Fejezd be a naggyal

Miután elkülönítetted a céljaid és azonosítottad mindazt, ami az út során megzavarhat, itt az ideje, hogy készíts egy tervet. Ne hagyd, hogy az alapvető célod nagysága arra kényszerítsen, hogy azt gondold: egy óriási ugrást kell megtenned az elérése érdekében! Kezdd a kisebb részfeladatokkal, és hagyd a végére a nagyobb volumenű dolgokat.

Egy reális terv megfogalmazásához segítség lehet, ha lebontod a tervet havi- és napi mini-célkitűzésekre. Miután kialakítottál egyfajta rutint, a hatékonyságod is nőni fog, hamarosan pedig már nem is fog olyan távolinak tűnni az a cél, amit l szeretnél érni.

Harmadik lépés: Önkritika

Amikor eléred az alapvető célod, az még nem jelenti, hogy az út végére értél. Az önreflexió ugyanolyan fontos, mint maga a cselekvés, mivel minden, amit csinálunk, az egyfajta leckét jelent, amelyet továbbra is alkalmazhatunk a jövőbeli céljainkra. Gondolj arra, hogyan változott meg a hatékonyságod és a produktivitásod e folyamat során – milyen eszközöket használtál az elérésére és milyen új célokat fedeztél fel közben? A határ a csillagos ég!

Ne feledd, hogy senki sem úgy születik, hogy a birtokában van minden fortély, amely csodás módon fokozza a hatékonyságot! Ha úgy érzed, hogy elakadtál, tudd, hogy az eszközök természetesen a birtokodban vannak, csak használni kell őket!

 
Legolvasottabb cikkeink
Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Mit tartogat számodra a közeljövő? – Tarot jóslás

Íme, legújabb ingyenes Tarot jóslásunk. Koncentrálj a 4 kártyalapra, és válaszd ki azt, amelyik leginkább megszólít.

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Alacsony az önértékelésed? - A csillagjegyed elárulja, miért!

Önértékelésünk egy olyan dolog, amivel gyakran akadnak gondjaink. Te miért küzdesz vele? Lehet, hogy az ok a csillagjegyedben rejlik? Olvass tovább, mert a csillagok felfedik, mi áll a háttérben!

Bővebben »

Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Milyen hatással van rád az ősz? - Megmutatják a csillagok

Sokan az elmúlás időszakának tartják az őszt, egyesek pedig pontosan attól újulnak meg, ahogy látják, hogy a természet is átváltozik, és magára ölti a barna ezernyi árnyalatát. Mindenkiből mást hoz ki ez a csodálatos évszak. Vajon belőled mit hoz ki az ősz, és mennyire kedveled? A csillagok máris elárulják!

Bővebben »

 
Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Itt a napéjegyenlőség és a viharhold időszaka

Ahogy a mondás is tartja, a március olyan, akár egy oroszlán, de ha szerencsés vagy, akkor veled kezes bárány lesz. Beköszöntött az első tavaszi hónap, a napéjegyenlőség ideje. Ilyenkor kezd ébredezni a természet. Ahogy ebbe a szakaszba érkezik az év, elkezdődnek a nagy esőzések és a szürke égboltot is számtalanszor láthatod. A föld életet adó vízzel telik meg, ennek köszönhetően pedig elkezdődik a termesztés, és egy termékeny időszak köszönt be.

Bővebben »

 
Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Mi az, ami igazán nyomasztja a csillagjegyeket?

Bármennyire is szeretnénk, az élet nem mindig móka és kacagás. Mindannyiunkra más dolgok vannak mélyebb hatással, és hogy esetünkben ez mit is takar, azt a csillagjegyünk nagyban befolyásolja. Azonban nem mindenkit visel meg ez vagy az ugyanolyan mértékben, ez egyénenként változik. Ha meg szeretnéd tudni, mi az, ami téged különösen hajlamos lehangolni, olvass tovább.

Bővebben »

 
Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Miként inspirálhatod az embereket? - A csillagjegyed elárulja!

Fontos, hogy legyenek hőseink, valamint olyan emberek, akik inspirálnak minket. Kell, hogy valakire fel tudjunk nézni, és hogy az a valaki segítsen nekünk eligazodni az élet ösvényein. Ha ilyen típusú csillagjegy vagy, végtelen módon gyakorolhatsz pozitív befolyást a körülötted lévőkre.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Angyalszem Együttérző Jós

Angyalszem

Válságban irányt mutat, segít megtalálni a helyes utat! Teomágusként és orákulumként a fényben jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 590

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Kiron Kártyák Jós

Kiron

Jóslatai az eredeti ókori szláv jóskártyákra épül, melyre dédszülei hagyatékaként tett szert, és ezzel vált egyedüliv...Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 901

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Leila Médium Jós

Leila

Kártyával és ingával segítek a hozzám fordulóknak. A szerelmi problémák szakértője vagyok.Bővebben

Nem elérhetőKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 301

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)