Hívja jósainkat most! 0903 903 906
A hívás díja: 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)
 
 
 

5 kockázat, amit mindig érdemes vállalni

Az életünk során elkerülhetetlen, hogy ne kelljen kockázatot vállalnunk. Az egyik útról a másikra térünk, egyszer könnyebben, máskor pedig kihívásokkal teli. Vajon te milyen esetekben vagy hajlandó mindent egy lapra feltenni?

 

Leginkább a személyiségünk határozza meg, hogy mi az a pont, amíg hajlandóak vagyunk elmenni, mi az, ami még belefér és mi nem. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor bármennyire is kockázat kerülők vagyunk, bizony érdemes kilépni a komfort zónánkból. Az alábbiakban 5 olyan esetet gyűjtöttünk össze, amikor igenis érdemes belemenni a játékba.

1. Ha lehetőséged nyílik utazni

Bármikor, amikor lehetőséged nyílik elmerülni egy másik kultúrában, vagy éppenséggel csak egy olyan helyre juthatsz el, ahol azelőtt még nem jártál, mindenképpen vágj bele! A világ megismerése új és egyedülálló perspektívát ad az életed további részére. Garantált, hogy ha hazajössz, egész más ember leszel. Akár munkaügyek, akár pihenés kapcsán merül fel az utazás, olyan élményeket szerezhetsz, amelyek után biztosan nem fogod bánni a döntésed.

Kockáztass és nyerj

2. Ha szerelembe esel

A szerelem nem ismer lehetetlent, ezért, ha esélyt látsz arra, hogy valóban működhet kettőtök között a kapcsolat, akkor nyugodtan vágj bele. Az igazit megtalálni talán az egyik legnehezebb dolog a világon, ráadásul mindig megvan az esélye, hogy csalódni fogsz, de sokat tanulhatsz belőle, ami révén sokat fejlődhet a személyiséged is. Ha úgy érzed, hogy eltalált Ámor nyila, akkor tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megőrizd ezt a csodálatos érzést.

3. Ha a személyes jólétedről van szó

Elképzelhető, hogy a párkapcsolatod nem annyira jó, mint szeretnéd vagy épp mérgező körülmények között dolgozol nap mint nap. Bármilyen negatív helyzetben is találod magad, soha ne törődj bele! Hiszen csak te változtathatsz, ha valami nem tetszik, ezért pedig olykor kockázatot kell vállalni. Még, ha ez azt is jelenti, hogy egyedül maradsz vagy új állás után kell nézned. Amikor saját magadat és az igényeidet helyezed előtérbe, akkor mindenképpen nyersz, bármilyen kockázatos is.

4. Ha felkínálják az álommunkád

Az életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük. Ezt pedig ne feledd akkor sem, amikor olyan álláslehetőséget kínálnak neked, amire egész életedben vágytál. Nagyon ritka az, amikor az ember ilyen lehetőséggel találja szembe magát, már csak ezért is érdemes kockáztatni! Hidd el, megéri feladni a kényelmes, ugyanakkor egyhangú munkát még akkor is, ha esetleg egy másik helyre kell költöznöd az új miatt. Természetesen az ilyen drasztikus váltások mindig félelmetesnek tűnnek, de ez ne tántorítson el, hiszen te is – ahogy mindenki más – pénzből élsz… és egyáltalán nem mindegy, hogy azt milyen hangulatban keresed meg.

5. Ha magadat adod

Vannak olyan élethelyzetek, amikor hajlamosak vagyunk álarc mögé bújni és elfedni a valódi énünket. Manapság mindenki a közösségi médiában él, és természetesen minden jó dolgot megosztunk az ismerőseinkkel, ami történik velünk. Csak azért, hogy elfogadjanak minket. Ugyanakkor ez nem mindig tükrözi a valóságot. Mindenkinek vannak rosszabb, érzékenyebb napjai és bizony ezeket jó megosztani a környezetünkkel. Akik ugyanis igazán szeretnek, azok nem csak melléd állnak és értékelik az őszinteséged, hanem egyúttal inspirálod is őket arra, hogy ők is ugyanígy tegyenek. Minél inkább önmagadat adod, annál jobb leszel te is és a kapcsolataid is.

 
Legolvasottabb cikkeink
4 lapos szerelmi tarot jóslás

4 lapos szerelmi tarot jóslás

Vajon mit üzen számodra ma a szerelmi orákulum? Azonnal megtudhatod! Nem kell mást tenned, csak koncentrálj erőteljesen a kártyalapokra, és válassz egyet a 4 lap közül. Ezután máris olvashatod a jóslatod!

Bővebben »

 
 
 
 
 

További cikkeink

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Mit jelent számodra a szerelem? - A csillagjegyed elárulja!

Az emberiség évezredek óta próbál helytálló definíciót felállítani a szerelemre. Millióféleképpen megfogalmazták már: amikor a szíved kihagy egy ütést, mert meglátod azt az embert, aki iránt mélyebb érzéseid vannak, vagy összefont sorsú lelki társak vagytok. Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent.

Bővebben »

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Mi a valódi életcélod? -A csillagjegyed elárulja!

Életünknek egy bizonyos pontján mindannyian feltesszük magunknak a kérdést: mi is valójában az én célom? Miért születtem erre a világra? Bár ez egy igen személyes kérdés, és mindannyiunknak saját, egyedi sorsa van, amit be kell teljesítenie, az asztrológia adhat némi iránymutatást a válasz megleléséhez.

Bővebben »

 
Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Ki jelenti számodra az örök szerelmet? - Elárulja a csillagjegyed

Minden ember életében van egy olyan személy, aki az összes partner közül kitűnik, mert olyan szerelem fűzi hozzá, amit úgy hívnak, örökkévaló. Vajon tisztában vagy azzal, hogy a te életedben ki lehet az, akihez olyan érzelmek fűznek, amik szint egy életen át elkísérnek? Ha nem, akkor a csillagjegyed a segítségedre siet, ha tovább olvasol.

Bővebben »

 
A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

A csillagjegy, akivel sosem szabad összejönnöd

Néhány kapcsolat egyszerűen nem akar összejönni. Bármennyit dolgoztok rajta, egyszerűen nincs meg benne az a szikra, ami a rózsaszín köd eloszlása után is életben tartaná. Folyamatosan félreértitek egymást, és apróságokon is összekaptok, ami előbb-utóbb végül szakításhoz fog vezetni. Talán nem is érted, mi nem működött köztetek, hiszen szerettétek egymást. Nos, a helyzet az, hogy bármennyire is próbálkozhatunk, mert léteznek csillagjegyek, akik kapcsolatából semmiféle jó nem sülhet ki.

Bővebben »

 
Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Hogyan tisztítsd meg a munkakörnyezeted a negatív energiáktól?

Bármennyire is szeretnénk, hogy mindig pozitív dolgok vegyenek minket körül, sajnos gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ami bizony tele van negativitással. Igaz ez a munkakörnyezetünkre is, hiszen életünk jelentős részé töltjük ki. Olykor vagy épp gyakrabban kihívást jelentenek munkatársaink, vagy egyszerűen csak a környezet, ami a munkahelyünkön övez minket.

Bővebben »

 
 
 
 

Hívja megbízható jósainkat most!

Bertalan Kata Gyógyító Jós

Bertalan Kata

Léleklátó, gyógyító, spirituális oktató, a keleti bölcsek útján jár.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 375

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Zsóka Együttérző Jós

Zsóka

Kivételes asztrológus gyerekekkel kapcsolatos ügyekben. Asztrológiával, számmisztikával, és kártyával is dolgozik.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 537

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Abrilla Szókimondó Jós

Abrilla

Cigánykártyával dolgozik és a tisztánlátás képességét is alkalmazza. Képességeit családi örökségként hozta magával.Bővebben

ElérhetőHívjon most!

0903 903 906 - Mellék: 410

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)

Mária Tisztánlátó Jós

Mária

Nehezebb döntéseknél, fontos, problémás kérdéseknél a tarotból is jósol.Bővebben

FoglaltKérem keressen később!

0903 903 906 - Mellék: 448

0903 903 906 - 1,92 Euro/perc (a díj a TVA-t tartalmazza)